m
|

Sveiki atvykę į „Augustin“! Vieta Vilniaus senamiesčio širdyje, kurioje kviečiame dalintis maistu ir gera draugija.

Svečių mylimiausi

Jautienos tartaras
Kepti moliugai
Kaliaropės šimtalapis

Mūsų
virtuvės širdis

Darius „Augustin“ komandoje beveik nuo pat pradžių. Per šiuos metus jis tapo esmine virtuvės ašimi – reiklus, kruopštus ir visada ieškantis geriausio skonio. 2025 m. jis pelnė prestižinį „Michelin“ jaunojo šefo apdovanojimą – reikšmingą įvertinimą jo profesionalumui ir kūrybiškumui.
Right Parallax Background Element

Kokybė, artumas ir maistas,
kuris jungia

Pasinerkite į šiuolaikišką virtuvę ir atraskite skonius, kurie užburs jūsų pojūčius.

.

MAISTAS DALINTIS

Tolle Lege. Ama et quod vis fac. (liet. “mylėk ir daryk, ką nori” – Šv. Augustinas)

„Augustin“ – tai restoranas, kuriame maistas tampa bendrystės simboliu. Vytauto įkvėpimas kurti šią vietą kilo iš istorinio vienuolyno, kur maistu buvo dalijamasi su bendruomene.

Pietūs:

Pirmadienis – Penktadienis: 12:00 - 15:00 val.

Vakarienė:

Pirmadienis – Ketvirtadienis: 16:00 - 22:00 val.
Penktadienis – Šeštadienis: 16:00 - 23:00 val.

Šiandien restorane svečiai kviečiami mėgautis šiuolaikiška virtuve, kuri skatina dalintis ir atrasti naujus skonius.

Augustin
Restoranas

Didžioji g. 18
Vilnius

Telefonas
+37064138803

El. paštas
welcome@augustin.lt

Adresas
Didžioji g. 18
Vilnius
Pirmadienis – Ketvirtadienis
12.00 – 22.00

Penktadienis – Šeštadienis
12.00 – 23.00

Sekmadienis
Nedirbame

Menu

Šalti
  • Naminė Augustin duona
    5,5€
    Sviestas
  • Keptos jaunos bulvės
    12€
    Rūkytas ožkos sūrio kremas, razinos, marinuoti agurkėliai, aguonų aliejus
  • Keptos pavasarinės morkos
    13€
    Nduja, humusas, spraginti grikiai, čili sviestas
  • Kaliaporės šimtalapis
    15€
    Vėžių uodegėlės, dan dan padažas, kalendra, lazdyno riešutai
  • Kepti moliūgai
    13€
    Jogurto padažas, abrikosai, mangų amba, dukkah, kalendra
  • Melionas
    14€
    Mocarella, vytintas kumpis, marinuoti svogūnai, balzamiko padažas
  • Bulvių plokštainis
    18€
    Jautienos tartaras, kiaušinio trynys, shimeji grybai, kefyro-krapų padažas
  • Lašiša
    15€
    Karamelizuoti burokėliai, ruginė duona, kalendros padažas
Karšti
  • Kepti batatai
    11€
    Bolivinė balanda, pretažolės, pistacijos, švelniai aštrus aioli
  • Skrudintas kalafioras
    15€
    Grietinėlės-sūrio padažas, kepinti svogūnai, chimichurri, marinuotos vyšnios
  • Keptas baklažanas
    16€
    Shitake grybai, gravy padažas, bruknės, kedro riešutai
  • Jautienos žandų spurgos
    16€
    Čederio sūrio padažas, šviežiai raugti agurkai
  • Brokoliai
    13€
    Cukinijos, agurkai, riešutų sviesto padažas
Pagrindiniai
  • Įdaryta putpelė
    31€
    Moliūgų risotto, grybai su tahini, brandinto česnako padažas
  • Menkės nugarinė
    29€
    Pavasarinės daržovės, krevetės, keptos bulvės, langustų padažas
  • Ėrienos iešmeliai
    28€
    Bulvinis blynas, marinuotos daržovės, jogurto ir agurkų padažas